Elemente prefabricate de structura metalica Structura metalica si Cladirea finalizata

Realizam profile metalice usoare din otel, formate la rece

Gama noastră de soluții de fabricație pentru construcții din oțel include mașina pentru fabricarea cadrelor prefabricate din oțel și a elementelor de oțel.

Caracteristicile cheie ale echipamentului Samesor pentru confecționarea oțelului este flexibilitatea în prelucrarea tablelor și laminarea, combinată cu un sistem de control ușor de utilizat.

Structură flexibilă din oțel realizata cu ajutorul echipamentului Samesor
Samesor® Prefab Advanced este un sistem de producție bazat pe CAD / CAM care profită de tehnologia foilor metalice pentru a produce structuri prefabricate din oțel pentru clădiri, inclusiv case rezidențiale, clădiri comerciale, spații sociale, module, elemente de fațadă, etc.
Soluția noastră integrează o aplicație software de modelare 3D și o linie automată de producție într-un sistem complet de fabricare.

Echipamentul Samesor produce elemente C / U și elemente de cadru cu toate detaliile necesare pentru prelucrarea foilor (grosimea plăcii: 0,7-2 mm, intervalul de lățime a profilului: 50-300 mm).

Software-ul de control al liniei oferă numeroase instrumente pentru manipularea acțiunilor de produs și de producție și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a monitoriza cu exactitate datele de fabricație.

Acesta îmbunătățește capacitatea de producție și îmbunătățește viteza și precizia procesului de construcție.

Vreau sa stiu mai mult

Construieste-ti casa visurilor tale!