Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Framing your dreams into reality

Discuta cu expertii nostrii

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Casa DIA

Casa DIA are un concept arhitectural de inspirație minimalistă, cu linii simple, clare și volum simplu, paralelipipedic, decalat la nivelul etajului 1 pentru a marca zona de intrare, zonă tratatăa diferit și la nivelul finisajelor. Finisajele propuse marchează gradele de intimitate ale casei astfel: la nivelul parterului, spațiu deschis socializării și la nivelul etajului 2, spațiu multifuncțional, fațada este placată cu lamele din lemn, element natural ce conferă căldură și deschidere; la nivelul etajului 1, unde sunt amenajate spațiile dedicate odihnei fațada este finisata cu tencuiala decorativa alba, oferind simplitate si si senzatie de liniste si creand un volum asezat pe un parter ca un soclu. Proiectul a fost conceput ca fiind o construcție la scara umană, simplă, confortabilă cu spații destinate locuirii în zona urbană.

Arhitectura interioară

Elementele arhitecturale ale construcției se integrează în țesuturile urbane de tip tradițional cu loturi înguste si lungi si este concepută pentru a oferi intimitate în zone cu densitate crescută. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame (Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de oțel zincat ce creează o structură ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic o varietate mare de sisteme de instalații. Arhitectura interioară este concepută la nivelul parterului cu spatii deschise care comunica între ele prin intermediului holului de intrare. Camera de zi comunica cu holul prin intermediul unor trepte ce situează livingul mai aproape de sol consolidand realatia cu exteriorul oferita de suprafetele vitrate mari și creand un spatiu inalt, semiingropat ce creaza senzatia de confort si relaxare. La etajul 1 sunt amenajate spatii destinate odihnei si un mic spatiu pentru lectura situat in zona geamului de deasupra intrarii principale, spatiu conceput ca o extensie spre exterior. Etajul 2 este conceput ca un spatiu comun , multifunctional cu acces pe o terasa circulabila unde pot avea loc activitati de relaxare si socializare. Materialele si texturile folosite sunt inspirate de elementele naturale ce se regăsesc si in arhitectura exterioară.

Plan Strucutral

La nivel planimetric construcția este compusă la parter din vestibul, camera de zi, bucătărie, și grup sanitar. La etajul 1 construcția este compusă din 3 dormitoare cu dressing și 2 grupuri sanitare iar la etajului 2 dintr-o cameră multifuncțională și o terasă circulabilă. Construcția beneficiază și de un demisol dedicat spațiilor tehnice. Casa are regim de înălțime D+ P+1E+2R cu o suprafață construită de 90 mp și suprafață construită desfășurată de 334 mp și este concepută ca o locuință unifamilială cu spații specifice activităților de relaxare, de socializare și de lucru.

Avantajele constructiilor frame

Avantajele utilizarii structurii frame (LSF) determina si maximizeaza avantajele constructiilor dezvoltate pe o astfel de structura, ajungandu-se foarte usor la constructii rezistente, moderne si eficiente din toate punctele de vedere.

Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Parteneri

© 2024 romehome.ro