Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Framing your dreams into reality

Discuta cu expertii nostrii

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Casa Austria

Casa Austria este un proiect definit de o volumetrie simplă,de inspirație nordică, cu elemente arhitecturale și o materialitate ce creează un concept atemporal ce se poate integra ușor în diferite contexte urbane sau rurale. Suprafețele vitrate și luminatoarele propuse la nivelul acoperișului creează o comuniune cu spațiul din jur rezultând astfel un spațiu interior confortabil și liniștit, ideal pentru petrecerea timpului împreună cu cei dragi. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame (Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de otel zincat ce creează o structură ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic precum și o varietate mare de sisteme de instalații.

Arhitectura interioară

Arhitectura interioară este inspirată de elementele naturii și este definită de spații înalte cu ferestre de mari dimensiuni ce inundă spațiul cu lumină și creează spațialitate amplificând sentimentul de liniște, relaxare, confort. Livingul reprezintă nucleul spațiului interior și se defășoară pe toată înălțimea clădirii creând un spațiu amplu și aerisit ce se extinde spre exterror printr-o terasă ce beneficiază de o lumină filtrată de riflaje din lemn poziționate în pereții laterali.

Plan Strucutral

La nivel planimetric construcția este compusă la nivelul parterului din living și bucătărie open space, două dormitoare, două băi și un spațiu tehnic iar la nivelul mansardei dintr-un spațiu dedicat unui dormitor matrimonial cu dressing și baie. Casa are regim de înălțime parter și mansardă , o suprafață construită de 150 mp și o suprafață construită desfățurată de 257.8mp.

Avantajele constructiilor frame

Avantajele utilizarii structurii frame (LSF) determina si maximizeaza avantajele constructiilor dezvoltate pe o astfel de structura, ajungandu-se foarte usor la constructii rezistente, moderne si eficiente din toate punctele de vedere.

Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Parteneri

© 2022 romehome.ro