Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Framing your dreams into reality

Discuta cu expertii nostrii

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Casa Stela

Casa L este concepută din intersecția unor volume paralelipipedice cu linii simple, ce marchează funcțiunile interioare și formează spații zonificate, protejate, ce creează senzația de relaxare. Accesul principal este marcat de o copertină metalică ce leagă două volume decalate și protejează utilizatorul la intrarea în locuință. Arhitectura construcției este inspirată de dorința de integrare în natură și a fost realizată pe un singur nivel cu decalaje ce lasă spațiul exterior să se integreze în întreaga amenajare. Ferestrele de mari dimensiuni inundă spatiile cu lumină și consolidează relația cu elementele de cadru natural. Elementele arhitecturale ale construcției se integrează în țesuturile urbane și rurale din zonele cu loturi cu deschidere generoasă și proporții bine definite. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame (Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de oțel zincat ce creează o structură ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic o varietate mare de sisteme de instalații.

Arhitectura interioară

Arhitectura interioară este definită de spații cu suprafețe vitrate mari în special în spațiile destinate socializării, spații ce comunică între ele și creează senzația de confort și deschidere. Legătura dintre zona de zi și zona de noapte se face prin intermediul unui hol ce se deschide către o curte înierbată și plantată ce pare să fie în interiorul casei, realizându-se astfel o trecere ludică între cele două tipuri de spații. Materialele și texturile folosite în cadrul amenajării sunt inspirate de elementele naturale ce se regăsesc și în arhitectura exterioară.

Plan Strucutral

La nivel planimetric construcția este compusă din vestibul, camera de zi, bucătărie, birou, două dormitoare cu dressing, două grupuri sanitare, o cameră tehnică și un garaj. Casa are regim de înălțime parter cu o suprafață construită de 130mp și este concepută ca locuință unifamilială cu spații specifice activităților petrecute în familie, activităților de lucru și hobby.

Avantajele constructiilor frame

Avantajele utilizarii structurii frame (LSF) determina si maximizeaza avantajele constructiilor dezvoltate pe o astfel de structura, ajungandu-se foarte usor la constructii rezistente, moderne si eficiente din toate punctele de vedere.

Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Parteneri

© 2022 romehome.ro