Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Framing your dreams into reality

Discuta cu expertii nostrii

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Casa Ema

Casa A are un concept arhitectural de inspirație minimalistă, cu linii simple și volum compact cu mici decupaje pe fațada principală, decupaje puse în valoare de textura materialelor inspirate de natură. Proiectul a fost conceput ca fiind o construcție la scara umană, simplă, confortabilă cu spații destinate locuirii în zona urbana. Elementele arhitecturale ale construcției se integrează în țesuturile urbane și rurale de tip tradițional cu loturi înguste și lungi si este concepută pentru a oferi intimitate în zone cu densitate crescută. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame (Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de oțel zincat ce creează o structură ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic o varietate mare de sisteme de instalații.

Arhitectura interioară

Arhitectura interioară este concepută la parter cu spatii deschise care comunică între ele și creează un spațiu de adunare confortabil și deschis socializării cu legături directe spre curtea amenajată cu elemente naturale și vegetale iar la etaj cu spații intime destinate odihnei. Materialele și texturile folosite sunt inspirate de un design biophilic cu note elegante.

Plan Strucutral

La nivel planimetric construcția este compusă la parter din spații ce definesc activitățile desfășurate pe timp de zi, deschise socializării și anume :vestibul, camera de zi, bucătărie, birou și spatii conexe: grup sanitar și camera tehnică. La nivelul etajului construcția este compusă din spații dedicate odihnei și anume: 3 dormitoare cu dressing și 2 grupuri sanitare. Casa are regim de înălțime parter și etaj cu o suprafață construită de 104 mp și suprafață construită desfășurată de 224 mp și este concepută ca locuință unifamilială cu spații specifice destinate activităților de socializare, de relaxare și de lucru.

Avantajele constructiilor frame

Avantajele utilizarii structurii frame (LSF) determina si maximizeaza avantajele constructiilor dezvoltate pe o astfel de structura, ajungandu-se foarte usor la constructii rezistente, moderne si eficiente din toate punctele de vedere.

Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Parteneri

© 2022 romehome.ro