Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Framing your dreams into reality

Discuta cu expertii nostrii

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Casa Hilde

Are un concept arhitectural de inspirație nordică, definit de simplitatea liniilor, minimalism și volum dinamic rezultat din interesecția a două prisme, o prismă triunghiulară întoarsă și o prismă patrulateră. Suprafețele vitrate mari creează o legătură strânsă între interiorul spațiului și mediul înconjurător. Elementele arhitecturale ale construcției se integrează în mijlocul naturii în zone de tip resort, camping, complex turistic. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame (Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de otel zincat ce creează o structura ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic o varietate mare de sisteme de instalații.

Arhitectura interioară

Este inspirată de elementele naturii și este definită de spațiul din zona de acces cu o înaltime mare ce creează sentimentul de libertate urmat de un spatiu alcatuit din zona de zi si zona de noapte definit de suprafete vitrate mari ce inundă spațiul cu lumină și creează spațialitate amplificând sentimentul de liniște, relaxare, confort. La nivelul supanetei se află un spațiu de dormit protejat de peretii înclinați și luminat de suprafețele vitrate mari creându-se astfel un sentiment de siguranță și o atmosfera intimă ce îndeamnă la visare.

Plan Strucutral

La nivel planimetric construcția este compusă din vestibul, baie , cameră ce integrează atât zona de zi cât și cea de noapte și un spațiu de dormit la nivelul supantei. Casa are regim de înălțime parter și subpanta cu o suprafață construită de 40 mp și o suprafață construită desfășurată de 48mp. Aceast tip de casă este conceput pentru grupuri de maxim 6 persoane ce preferă să petreacă timpul împreună într-un spațiu de adunare creativ, relaxant și deschis socializării.

Avantajele constructiilor frame

Avantajele utilizarii structurii frame (LSF) determina si maximizeaza avantajele constructiilor dezvoltate pe o astfel de structura, ajungandu-se foarte usor la constructii rezistente, moderne si eficiente din toate punctele de vedere.

Structura metalica Structura lsf case la cheie casa structura metalică

Trimite-ne datele si te sunam noi

Sau

Suna acum

0752299700

Parteneri

© 2022 romehome.ro