Sustenabilitate

“Nu pune realitatii intrebarea: “De ce?”. Intreba-ti visele” “De ce nu?”- George Bernard Shaw

Dezvoltarea durabilă este dezvoltarea care urmăreşte satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi”.

Dezvoltarea durabilă promovează conceptul de conciliere între progresul economic şi social fără a pune în pericol echilibrul natural al planetei.
Casa pe care visezi sa o construiesti va trebui sa fie una echilibrata, ce tinde spre conceptul de “pasivare” astfel incat negocierea echilibrului intre resurselor tale personale si cele ale mediului sa se faca de la sine.

Credem că este necesar si examinam o serie de factori, cum ar fi împărțirea riscului, comportamentul de investiții din sectorul privat, tipuri de tehnologii care urmează să fie transferate, și coordonarea standardelor din constructii cu normele comerciale și de investiții frecvent practicate.

Mecanismul de dezvoltare curată (MDC), unul dintre mecanismele de flexibilitate încorporate în Protocolul de la Kyoto, ar putea oferi un mare potențial în a ajuta mobilizarea investițiilor directe în vederea atenuării schimbărilor climatice, prin acordarea de stimulente comerciale pentru ca sectorul privat să investească în astfel de proiecte și internationalizarea efectelor externe asociate unor astfel de proiecte.

Istorie                  Misiune                  Viziune

              

 

 

dezvoltam proiecte pe structura metalica usoara, cu un consum redus de energie!

HAI sa ne intalnim sa iti povestim experienta noastra si ce putem face pentru tine!

 

aplicatii Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

stiti ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica ?

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si un BONUS gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME