Sustenabilitate

“Nu pune realitatii intrebarea: “De ce?”. Intreba-ti visele” “De ce nu?”- George Bernard Shaw

 

Dezvoltarea durabilă este dezvoltarea care urmăreşte satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi”.

Dezvoltarea durabilă promovează conceptul de conciliere între progresul economic şi social fără a pune în pericol echilibrul natural al planetei.
Casa pe care visezi sa o construiesti va trebui sa fie una echilibrata, ce tinde spre conceptul de “pasivare” astfel incat negocierea echilibrului intre resurselor tale personale si cele ale mediului sa se faca de la sine.

Credem că este necesar si examinam o serie de factori, cum ar fi împărțirea riscului, comportamentul de investiții din sectorul privat, tipuri de tehnologii care urmează să fie transferate, și coordonarea standardelor din constructii cu normele comerciale și de investiții frecvent practicate.

Mecanismul de dezvoltare curată (MDC), unul dintre mecanismele de flexibilitate încorporate în Protocolul de la Kyoto, ar putea oferi un mare potențial în a ajuta mobilizarea investițiilor directe în vederea atenuării schimbărilor climatice, prin acordarea de stimulente comerciale pentru ca sectorul privat să investească în astfel de proiecte și internationalizarea efectelor externe asociate unor astfel de proiecte.

Istorie                  Misiune                  Viziune                   Valori

              

             intrati pe canalul nostru de Youtube                                           trimite-ne o intrebare,
             – romehoME Structuri Metalice                                                    afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi