Rezidential

“Drumul spre casa unui prieten nu e nicioadat prea lung” – proverb danez

 

Domeniul hiperactiv al Romaniei din ultimele decade, necesitatile stringente de expresie a personalitatii proprietarilor, au galopat pe trendul echilibrarii dotarilor rezidentiale, in sfera locuintelor private, unifamiliale, pe amplasamentele alese cu grija.

Astfel ca habitatele de tip “locuinte unifamiliale”, in variante cu un nivel sau doua, detin ponderea cea mai importanta.
Fie ca au fost construite in regie proprie, fie ca au fost achizitionate de la dezvoltatori, au permis particularizari spectaculoase sub raportul solutiilor tehnice adoptate, partiului architectural, al materialelor de constructii utilizate si al sistemelor si instalatiilor.

Performanta noastra a aparut ca urmare a impletirii celor 4 factori.

Am adaugat principiile productiei industriale, pre-uzinarea sau chiar prefabricarea elementelor structurale, si nu in ultimul rand selectarea materialelor de constructii si finisaje si implementarea update-urilor tehnologice in cadrul sistemelor de echipare si instalatii, diversificarea si particularizarea solutiilor arhitecturale cu tinta spre “smart home”, adaptarea lor la amplasament sau context social tine cont de diferentele dintre mediul urban si rural.

Marcam prezenta in teritoriu elaborand solutii arhitecturale ce imbina know-how-ul tehnologic cu traditiile si memoriile locului, intr-un echilibru cultural.

...

 Concept constructiv arhitectural

...

Constructii modernizate

...

Casa aproape 0 consum de energie

...

Sisteme de echipare

...

 Materiale si finizaje

...

tu si romehoME

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME