Solutii

„Nu construiesc pentru a avea clienti. Am clienti pentru a construi.“- Ayn Rand

 

Solutiile tehnice si arhitecturale pe care le-am propus pietei consumatorior de constructii au fost validate exemplar prin raportul calitate-pret si termenele scurte de executie.
Practic fiecare noua tema de arhitectura este incadrata in propriul nostru consurs de idei si solutii de arhitectura.
Pornind de la principiile dezvoltarii durabile, arhitectii din echipa noastra tin cont de calitatea imobilului si a ansamblului arhitectural din care acesta face parte, fac o selectie riguroasa a materialelor de constructie propuse prin proiect, alegandu-le pe cele ecologice, eficiente energetic, care presupun costuri cat mai reduse in instalare, precum si costuri cat mai mici in intretinerera ulterioara a constructiei.
Calitatea spatiului architectural si particularitatile sale se imbina echilibrat cu fluidizarea functiunilor si ergonomizarea fluxului de activitati, astfel incat raportul calitate-pret sa devina avantajul competitiv major pe care il aplicam in diferitele segmente de piata.
Efectele cele mai spectaculoase s-au manifestat in directiile asteptate, acolo unde s-au indreptat propunerile noastre de abordare a acestei piete selective, cu preponderenta in segmentele: Rezidential, Small business, Industrial si Social.

„Cred ca in viitorul apropiat ne vom printa in 3D cladirile si casele.“ – Neri Oxman

Rezidential

Small business

Industrial

Social

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME