Concepte / Solutii

 

DE LA CONCEPT LA IMPLEMENTARE – PĂSTRAREA CUNOȘTINȚELOR, GESTIONAREA INOVAȚIEI, ACCELERAREA DEZVOLTĂRII SOLUȚIILOR “

 

Noi, cei de la romehoME am învățat foarte mult în cei 25 de ani de experienta in domeniul constructiilor.
Am devenit dezvoltatori de instrumente tehnice de rezolvare a problemelor.
În aceasta perioadă, am văzut că astfel de instrumente schimbă în mod accelerat si dramatic modul în care organizațiile tehnice avansează cunoștințele lor și transformă aceste cunoștințe în inovații profitabile din punct de vedere comercial.

Este susceptibil ca multe produse și tehnologii care nu au fost nici măcar gândite acum 25 de ani, care astăzi sunt considerate realitati, nu ar fi devenit constructii fără instrumentele pe care le utilizeaza romehoME in pachetul sau de servicii.

CLIENTII SUNT PARTENERII NOSTRII

În cadrul unui studiu pentru a înțelege exact ce efect a avut experienta nostra din ultimii 25 de ani, am studiat baza noastră de parteneri, aici fiind inclusi si clientii nostrii, cu privire la calitatea serviciilor dezvoltate.
Partenerii noștri includ o gamă largă de persoane fizice sau organizații, cum ar fi companii de arhitectura si inginerie, laboratoare de cercetare științifică, unitati de invatamant, dezvoltatori, investitori, producători de materiale de constructii, instituții de autorizare si avizare, institutii financiare, parteneri media – toate organizațiile care au nevoie de aceasta matematică aplicata pentru rezolvarea probleme critice pentru afacerea lor.

În timp ce varietatea de concept si solutii a fost uimitoare, și a variat în complexitate, de la relativ simplu la extrem de avansat, o observație majoră s-a desprins cu claritate din interpratrea acestor date.

Am reușit să caracterizăm modul în care conceptele sunt utilizate – cine le folosește, ce pentru și cum – în cadrul oricărui proiect ce urmeaza a fi abordat fie de beneficiari private fie organizații

SERVICII DE LA CONCEPT LA SOLUTIE

Prin combinarea expertizei sale extinse în domeniul consultantei, proiectării, dezvoltării și expertizei, romehoME oferă cunoștințe de specialitate sub formă de soluții speciale la cheie, precum și prototipuri și soluții pilot la cheie – de la etapa concept până la livrarea complete a solutiei.

romehoME provoacă soluțiile existente și sprijină clienții săi în crearea de noi afaceri.

Noi găsim soluția globală cea mai eficientă și funcțională prin dezvoltarea elementelor existente sau prin implementarea unică și pionieră, pentru a satisface nevoile clienților.

Scopul nostru permanent este de a găsi cea mai bună soluție generală pentru îmbunătățirea confortului, competitivității și profitabilității clientului pe termen lung, pe toata durata de existent si de explotare a constructiilor.

Operațiunile echipei romehoME se bazează pe comunicări deschise și de înaltă calitate – înțelegerea reciprocă a misiunii si asigurarea livrarea unei soluții cu adevărat orientate spre client.

FLUXUL DE INFORMATII PE CARE PLUTIM   

Ecologie

Economie

Societate

Calitate

...

  intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate

...

trimite-ne o intrebare, afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi

putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/