Sisteme de echipare a locuintelor

Nu supravietuieste cea mai puternica dintre specii, nici cea mai inteligenta, ci aceea care reactioneaza cel mai bine la schimbare – Charles Darwin

 

Evolutia culturala, stiintifica si tehnologica si-a pus amprenta asupra unitatilor de locuit de la descoperirea focului si utilizarea sa in pesterile omului preistoric si pana in zilele noastre la utilizarea sistemelor de optimizare a consumurilor energetice de tip “smart home”.

Complexitatea functiunii “locuinta” a condus la cresterea consumurilor energetice si a resurselor intr-atat de mult incat OMUL a simtit nevoia sa rationalizeze aceste resurse, sa optimizeze alocarea lor.

Astazi o locuinta fie individuala fie colectiva a devenit un consumator important al acestor resurse. Pana la eforturile privind reciclarea “deseurilor” s-a constat ca este mai importanta economisirea “ab initio” a acestor resurse: energie electrica, apa, aer.

Protejarea mediului inconjurator devine la fel de importanta.

De aceea programele de cercetare privind “pasivarea constructiilor” au devenit realitate.

Echipa noastra este activ ancorata in aceasta realitate. Incercam fie din proiectele noi, fie prin proiecte de reabilitare-modernizare sa evidentiem consumurile, sa le evaluam cu precie si sa propunem solutii care sa atinga obiective de tip “nearly zero” sau chiar “ casa pasiva”

Este un prag cultural pe care dorim sa ni-l asumam cu clientii nostrii, astfel incat sa participam impreuna la efortul social de prezervare a resurselor pentru generatiile viitoare.

Acordam o atentie distributiva tuturor sistemelor ce pot consuma energie conventionala, si in egala masura sistemelor ce pot diminua aceste consumuri energetice.

Insistam asupra echilibrului dintre investitia initiala in aceste sisteme si costurile, in timp, generate de de factorii de confort.

 

La scara locuintei iata sistemele asupa carora ne oprim atentia si asupra carira intervenim cu succes.

...

 Sistem constructiv

...

 Sistem de automatizare de tip Smart Home

...

 Sisteme de tamplarie

...

 Sisteme ce produc energie regenerabila

...

 Sistemde de termo si hidroizolatii

...

 Sisteme de pasivare a casei

...

 Sisteme de fatada

...

 Sisteme de acoperis

...

 intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate

...

trimite-ne o intrebare, afla aici unde ne gasesti si cum putem vorbi

putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/