Servicii

„Acasa este locul unde te simti cel mai putin singur” – A. Lynn

 

romehoME este un grup de firme care isi asuma inalte competente in furnizarea de servicii integrate si produse destinate pietei constructiilor din Romania si strainatate.

Mixul de servicii acopera necesitatile de consultanta, proiectare de arhitectura, realizarea proiectelor de constructii la cheie, pe baza principiilor dezvoltarii durabile.

Segmentele de piata in care activam sunt: constructii rezidentiale, sociale, industrial, si cele destinate afacerilor mici si mijlocii.

Conceptele arhitecturale contemporane sunt sustinute de imbinarea armonioasa a produselor traditionale si moderne, cu o echipare tehnologica care anticipeaza nevoile viitorului, conducand catre sustenabilitatea proiectelor, pentru asigurarea echilibrului intre consumul de resurse si respectul fata de mediul natural sau construit.

In cheia valorizarii trendului european al dezvoltarii durabile propunem solutii novatoare “ecologice”, mergand pana la “pasivarea constructiilor”, fructificand capacitatile proprii de productie sau relatiile parteneriale cu producatorii consacrati de materiale de constructii.

romehoME are echipe specializate pentru realizarea constructiilor noi, la cheie sau pentru modernizari, reabilitari, extinderi si consolidari, in vederea fructificarii la maxim a terenurilor sau a fondului deja construit.

Dotarile cu echipament tehnologic pe care le propunem pietei constructiilor vor ridica gradul de confort, mentinand in parametrii spectaculosi consumurile de resurse, prin implementarea conceptelor si produselor ce utilizeaza “energia verde”.

“Energy-synergy” atesta atentia noastra pentru dezvoltarile recente la nivel mondial, si abordarea comuna cu clientii nostrii pentru raspunsuri din cele mai provocatoare la complexitatea multidimensionala umana in managementul integrat al sistemelor.

Consultanta

Proiectare

Constructii

Sustenabilitate

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME