Realizam profile metalice usoare din otel, formate la rece

Profile C si U formate la rece pentru structuri prefabricate din otel in Constructii rezidentiale, Cladiri comerciale, Spatii sociale, Module, Elemente de fatada, Constructii industriale, etc >> click pe steluta pentru detalii <<

Gama noastră de soluții de fabricație pentru construcții din oțel include mașina pentru fabricarea cadrelor prefabricate din oțel și a elementelor de oțel. 

Caracteristicile cheie ale echipamentului Samesor pentru confecționarea oțelului este flexibilitatea în prelucrarea tablelor și laminarea, combinată cu un sistem de control ușor de utilizat.

Structură flexibilă din oțel realizata cu ajutorul echipamentului Samesor

Samesor® Prefab Advanced este un sistem de producție bazat pe CAD / CAM care profită de tehnologia foilor metalice pentru a produce structuri prefabricate din oțel pentru clădiri, inclusiv case rezidențiale, clădiri comerciale, spații sociale, module, elemente de fațadă, etc.
Soluția noastră integrează o aplicație software de modelare 3D și o linie automată de producție într-un sistem complet de fabricare.

Echipamentul Samesor produce elemente C / U și elemente de cadru cu toate detaliile necesare pentru prelucrarea foilor (grosimea plăcii: 0,7-2 mm, intervalul de lățime a profilului: 50-300 mm).

Software-ul de control al liniei oferă numeroase instrumente pentru manipularea acțiunilor de produs și de producție și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a monitoriza cu exactitate datele de fabricație.

Acesta îmbunătățește capacitatea de producție și îmbunătățește viteza și precizia procesului de construcție.

⇑ Click pe steluta de mai sus  pentru detalii!

IMG_6546-XP

Linia de producție profile prefabricate flexibile C și U pentru pereti, grinzi cu zabrele, tavane și podele.
Pereți, rame de fixare și pardoseli pentru clădiri prefabricate precum: case și vile, clădiri de birouri, spații sociale, containere module, elemente de fațadă, etc.
Profilele sunt produse cu toate perforațiile necesare (conform foii de lucru) cum ar fi detalii de imbinari, orificii pentru șuruburi, găuri de trecere, deschideri, …

mai jos puteti vedea cum evolueaza constructia din faza de Rola de tabla in Profilele >> Elemente prefabricate de structura >> Structura metalica si Cladirea finalizata

Avantajele structurilor prefabricate metalice realizate din profile de tabla zincata

De ce sa alegeti o constructie cu structura metalica ? AVANTAJELE acesteia >> click pe steluta pentru detalii <<

 1. CALITATEA MATERIEI PRIME A STRUCTURII METALICE – S350GD – Z275MA, PROTEJATA PE CANTURI SAU MUCHII CEEA CE DUCE LA CRESTEREA DURATEI DE VIATA INTRE 150 SI 250 ANI.
 2. OTELUL ESTE DE CEA MAI BUNA CALITATE ACHIZITIONAT DE LA VOEST ALPINE
 3. IMBINARILE PROFILELOR SE FAC PRIN ELEMENTE PREAMBUTISATE UTILIZIND 4 SURUBURI AUTOFORANTE DE PROVENIENTA ELVETIANA
 4. PROFILELE AU STANTATE GAURILE TEHNOLOGICE PENTRU TRASEELE TEVILOR INSTALATIILOR SANITARE SI ELECTRICE
 5. PRETUL STRUCTURII INCLUDE SI ELEMENTELE DE ASAMBLARE :
  – SURUBURI AUTOFORANTE CU CAP ASCUNS DE PROVENIENTA ELVETIANA
  – SURUBURI METRICE GR 8.8 DE REZISTENTA
  – ANCORE CHIMICE DE FIXARE IN PARDOSEALA DE PROVENIENTA ELVETIANA
 6. REDUCE COSTURILE,
  REDUCE TERMENELE DE EXECUTIE,
  REDUCE CANTITATEA DE DESEURI,
 7. ADAUGA MAI MULT SPATIU DE LOCUIT,
  RESPECTA CU ACURATETE PROIECTUL,
 8. SECTIUNILE SI IMBINARILE DE PROFILE REZULTA IN URMA UNOR CALCULE, RIGUROASE, REALIZATE DE CATRE PROIECTANTI DE REZISTENTA, AUTORIZATI MLPAT,
 9. REZISTENT LA INSECTE,
  NU NECESITA IGNIFUGARE,
  NU NECESITA TRATAMENT ANTIFUNGIC,
 10. NU CRAPA SI NU SE TORSIONEAZA, FAPT CARE PREVINE FISURAREA PERETILOR INTERIORI,
 11. KIT-URILE DE STRUCTURA PENTRU CONSTRUCTII SUNT LIVRATE DINTR-O SINGURA SURSA CE ASIGURA INCEPIND DE LA PROIECTARE, MONITORIZAREA CALITATII UZINARII, ADAPTAREA ORGANELOR DE ASAMBLARE, CAT SI MONTAJUL.
 12. KITURILE DE STRUCTURASUNT O SOLUTIE ANTISEISMICA, OPTIMIZATA PRIN CALCUL LA INCARCARILE DE ZAPADA DIN ZONA DE MONTAJ.

⇑ Click pe steluta de mai sus pentru detalii!

Profile C si U pentru structuri ``C in U``

Dimensiuni profile C si U

Gauri, decupaje, tipuri de conexiuni

Conexiuni intre profil C si profil U

Conexiuni intre profil C si profil U

Tipuri de structuri realizate cu profile C si U

Latimi profil C / Grosime tabla

Adevaruri stiute despre structurile metalice realizate cu oteluri formate la rece

Otelul format la rece >> click pe steluta pentru detalii <<

1.Oteel does not change size or shape with changes in moisture content – which helps prevent cracks in finishes such as drywall and stucco. When they get wet, both wood and brick will swell. When they dry out and cure, concrete and concrete block will shrink and form shrinkage cracks.

Oțelul nu isi modifică dimensiunea sau forma in conditii de expunere la umiditate fapt ce ajută la prevenirea fisurilor în finisaje precum gips-carton și parchet.
In medii umede, betonul, lemnul, cât și cărămizile absorb umiditate. Când se usucă, acestea se vor micșora și vor genera fisuri de contracție in planul finisajelor.

Sursa: www.steelframing.org

 

2.Steel is isotropic: meaning it has the same dimensional properties in all directions. Since there is no “grain,” the strength of steel is the same up and down, side-to-side, and in all loading directions.

Oțelul este izotrop: înseamnă că are aceleași proprietăți fizice identice în toate direcțiile.
Rezistența oțelului este aceeași pe toate direcțiile de încărcare.

 

3.Steel does not warp, shrink or crack in normal loading and framing applications.

Oțelul nu se torsioneaza, nu se micșorează sau nu crapa în conditii normale de încărcare dimensionat corect in solutiile in cadre.

 

4.Steel is 100% non-combustible. Therefore, height and area restrictions on combustible materials do not apply to coldformed steel.

punct de vedere cad.prof.dr ing Dan Dubina…
De obicei, pentru protectia la foc a acestui tip de profile se recomanda izolarea cu vata minerala sau alte materiale similare si îmbracarea lor cu un sistem de placi de gips-carton.
Aceasta protectie asigura o rezistenta la foc adecvata conform cerintelor de proiectare impuse de norme.
Functie de numarul de straturi de placi de gips -carton si de izolatia termica suplimentara, acest tip de protectie poate asigura o rezistenta la foc de pâna la 120 de minute.

 

5.The InternaMonal Building Code (IBC) and other building codes limit how tall a building can.be or how much area can be encompassed by the building based on several factors. The primary factor is the combustibility of the products used for the building. Table 503 of the IBC categorises buildings by construction type and use group, and gives the maximum building height in feet or stories, and the maximum area in square feet. Coldformed steel (CFS), being totally noncombustible, can help developers and builders use land more efficiently by allowing taller and wider buildings for the same occupancy classification.

Codul Internațional de Construcții (IBC) și alte coduri de construcție limitează cât de înaltă poate fi o clădire sau câtă suprafață de clădire poate fi cuprinsă pe baza mai multor factori.

Factorul primar este combustibilitatea produselor utilizate în clădire.

Tabelul 503 al IBC clasifică clădirile după tipul de construcție și grupul de utilizare și oferă înălțimea maximă a clădirii în picioare sau etaje și suprafața maximă în metri pătrați.
Oțelul format la rece (OFR), fiind total incombustibil, poate ajuta dezvoltatorii și constructorii să utilizeze terenul mai eficient, permițând costruirea clădirilor mai înalte și mai largi pentru aceeași clasificare de ocupare.

 

6.For midrise buildings in the 4 to 9 story range C). CFS is much more cost effective than heavier construction. It also has a more predictable schedule tha can shave months off the total project cycle.

Pentru clădirile de înălțime medii din gama 4 până la 9 etaje, OFR este mult mai rentabilă decât construcțiile mai grele.
De asemenea, are un program / o planificare mai previzibila, care poate scadea semnificativ luni de zile din durata totale a ciclului proiectului.

Sursa: www.steelframing.org

Aplicatii în constructii ale structurilor din otel formate la rece

Structura de sustinere a invelitorii

Cadre pentru structura de rezistenta

Pereti despartitori

Grinzi pentru plansee

Panouri de tabla profilata pentru plansee mixte otel beton

Ferme metalice

Cadre din elemente imbinate cu suruburi pentru cladiri industriale

Cladiri prefabricate

Panouri de perete prefabricate

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Propunerile noastre de abordare a acestei piete selective, cu preponderenta in segmentele Rezidential, Small business, Industrial si Social

tipuri de constructii ce folosesc, ca structura si nu numai, profile formate la rece

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME