Materiale de constructii si finisaje puse in practica in proiectele ce se incadreaza in categoria de constructii sociale

 

„Arhitectura incepe cand asezi cu grija doua caramizi impreuna”        Ludwig Mies van der Rohe

 

Lantul de decizii in configurarea unei constructii este lung: alegerea functiunii si definirea acesteia. Alegerea sistemului constructiv.

Si povestea poate constinua pana la alegerea finisajului interior: textura, culoare.

Exceptand primul pas cand ne definim programul: “doresc o noua constructie pentru afacerea mea ” in oricare alta etapa a devenirii constructiei aleasa de noi discutam despre MATERIALELE DE CONSTRUCTIE, care confera rezistenta constructiei, spatialitate sau inaltime.

Apoi definim factorul de confort termic, acustic sau impotriva apelor din precipitatii, umiditate, evident tot prin selectia materialelor de constructie.

Lantul acestor decizii continua astfel pana la placajele din piatra naturala, gresie, faianta, lambriuri, si se extinde ulterior apoi si in amejarile interiare- stofa canapelei, sau exterioare – pietrisul aleilor de circulatie.

In aceste decizii implicam factori subiectivi, estetici, pentru ceea ce se se vede, dar si factori rationali cum este raportul calitate pret.

Asiguram acest raport pe baza experientelor noastre, pe baza parteneriatelor solide cu producatori si furnizori din piata, pe baza evaluarilor comportamentelor acestor materiale de constructii in persepctiva rezilientelor in timp si a factorilor de izolare.

Confortul unei constructii il definim ca suma calitatilor tuturor materialelor de constructii si modul corect in care acestea sunt fructificate.

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail:adch@romehome.ro

Formular de Contact: click AICI

In curand

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail: adch@romehome.ro

Ne gasesti la:
Strada Muntele Gaina nr. 113A, Sectorul 1, Bucuresti 013913, Romania,
Adresa fabrica: Str. Calea Campulung nr. 48, Pitesti, Romania

Companie Inregistrata in Romania cu Nr. J40/2557/2007

...

intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate