Locuinte insiruite cu acoperis in terasa / cu acoperis inclinat

 

Locuiţa colectivă este o componenta de bază a spaţiului rezidenţial urban, specifică epocii moderne şi contemporane, rezultat al relaţionării şi intercondiţionării unor unităţi de locuire primare şi a unor spaţii şi echipamente de folosinţă comună;

Locuintele insiruite plasate pe parcele de teren, la randul lor insiruite, organizate de autoritatea teritoriala (fie de stat, fie privata) propun pe langa echipamentele si dotarile de folosinta comuna, o rationalizare a spatiului, a traseeleor edilitare, solutii economice si de accesibilitate sociala.

Unul dintre exemple este Locuinta Insiruita.
Trecerea de la locuinta unifamiliala, cu pregnante caracteristici personale si de reprezentativitate, catre locuinta comuna este marcata de beneficii economice, si de un minus estetic in ceea ce priveste aspectul, usoara depersonalziare prin repetitivitate.
De aceea intergrarea acestui gen de locuinte colective apartine mai mult dezvoltatorilor si mai putin beneficiarilor.

Plusul pe care il oferim este ca putem particulariza fiecare locuinta din sirul propus, astfel incat sa avem sentimentul ca veniti “acasa” si nu cel al confuziei ca puteti descuia usa vecinilor.

Locuintele colective, fie cuplate sau insiruite, chiar si cele de tip covor, impreuna cu dotarile corespunzatoare formeaza “cartiere” sau zone de locuit.

In analiza pe care o facem unei astfel de zone de locuit, luăm în calcul o serie de elemente, de la înălţimea şi forma clădirilor pânâ la amenajarea spaţiilor verzi, infrastructură şi existenţa utilităţilor.

Tocmai aceste elemente coroborate definesc o zonă rezidenţială.

Înainte de toate este necesară autorizarea executării construcţiilor, iar acest lucru este posibil numai dacă se respectă anumite cerinţe cum ar fi: distanţele minime obligatorii faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei, conform Codului civil şi distanţele minime necesare intervenţiilor în caz de incendiu, stabilit pa baza avizului unităţii teritoriale de pompieri.

Autorizarea executării construcţiilor este permisă numai dacă acestea se racordează la reţelele de echipare edilitară existente, dar face posibilă şi racordarea de noi consumatori ai reţelei existente de apă, instalaţii de canalizare, energie electrică şi gaz.

Implicarea sociala a echipei noastre poate rezolva necesitatile obiective ale dezvoltarii unor nuclee comune si a tipului de viata pe care comunitatea si-o doreste.

Casa Ingo

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand suprafata utila / spatiul de locuit intre 120m² si 130m². Reprezinta o locuinta perfecta pentru o familie.

Casa Anna

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, incadrata in clasa de lux, ideala pentru o singura familie sau chiar doua familii, avand suprafata utila intre 198m² si 210m². Numar locuri de parcare – 1 in carport.

Casa Dia

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu aria construita de 152,78 m² si aria desfasurata 248,59 m²

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail:adch@romehome.ro

Formular de Contact: click AICI

In curand

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail: adch@romehome.ro

Ne gasesti la:
Strada Muntele Gaina nr. 113A, Sectorul 1, Bucuresti 013913, Romania,
Adresa fabrica: Str. Calea Campulung nr. 48, Pitesti, Romania

Companie Inregistrata in Romania cu Nr. J40/2557/2007

...

intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate