Locuinte individuale cu acoperis in terasa / cu acoperis inclinat

 

Secolul XX a fost secolul reintegrarii, reinventarii si renasterii; totodata aceasta a marcat inceputul unor solutii ecologice pentru arhitectura.

Integrarea locuintelor intr-un sistem complex tip “cartier” cu principii de baza in functionarea si cu elemente specifice unei astfel de zone.

Locuinta contemporana urmeaza si duce mai departe trasaturile stabilite de arhitecti modernisti precum Le Corbusier, Ludwig Mies vand der Rohe, Frank Lloyd Wright, etc.

Câteva dintre aceste aspecte sunt:

  • cartierul e mărginit de artere de circulaţie internă şi rapidă, cu caracter orăşenesc;
  • cartierul e mărginit de artere de circulaţie internă şi rapidă, cu caracter orăşenesc;
  • în interiorul cartierului pătrund numai străzi şi/sau alei de interes local;
  • cartierul are un nucleu de spaţiu plantat, cu prelungiri până la arterele marginale, cuprinzând terenurile de sport şi de joacă, precum şi circulaţia pietonală;
  • în vecinătatea spaţiului plantat central se situează şcoala şi celelalte dotări pentru copii ( creşe, grădiniţe) astfel încât aceştia să poată accede la dotări pe alei pietonale, fără să traverseze arterele magistrale;
  • dotările social culturale pentru populaţia cartierului se grupează într-un centru alăturat de cel al spaţiului plantat central;
  • magazinele se amplasează de preferinţă în perimetrul cartierului pe arterele de circulaţie, şi anume în proximitatea staţiilor de transport în comun.

 

Printre elementele importante în cadrul alcătuirii unei zone rezidenţiale este locuirea, ca funcţie urbană complexă, şi în cadrul ei forma de locuire colectivă. Aceasta cunoaşte trei niveluri de ierarhizare, organizare şi integrare spaţial-funcţională şi socială interdependente:

Locuinţa unifamilială – este forma primară de organizare multicriterială a spaţiului ca adăpost al vieţii de familie şi a celei individuale, putând funcţiona în diverse sisteme de agregare;

Solutiile noastre vor fi personalizate si adaptate respectand toate principille clasice, intr-un ritm rapid de dezvoltare si conservand mediul inconjurator, precum si negociind drastic resursele energetice in perioada de utilizare a constructiei.

Un capitol deloc de neglijat in cazul locuintelor unifamiliale, izolate.

Casa Ingo

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand suprafata utila / spatiul de locuit intre 120m² si 130m². Reprezinta o locuinta perfecta pentru o familie.

Casa Anna

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, incadrata in clasa de lux, ideala pentru o singura familie sau chiar doua familii, avand suprafata utila intre 198m² si 210m². Numar locuri de parcare – 1 in carport.

Casa Dia

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu aria construita de 152,78 m² si aria desfasurata 248,59 m²

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail:adch@romehome.ro

Formular de Contact: click AICI

In curand

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail: adch@romehome.ro

Ne gasesti la:
Strada Muntele Gaina nr. 113A, Sectorul 1, Bucuresti 013913, Romania,
Adresa fabrica: Str. Calea Campulung nr. 48, Pitesti, Romania

Companie Inregistrata in Romania cu Nr. J40/2557/2007

...

intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate