Locuinte cuplate cu acoperis in terasa / cu acoperis inclinat

 

Pornind de la nucleul societati, familia, extrapoland interesele comune intr-o anumita zona, ca reactie la comportamentul social, arhitectii au propus solutii de alaturare a locuintelor unifamiliale in diferite contexte.

Astfel au aparut locuintele colective. Ele au reprezentant interesel familiei extinse: generatii diferite parinti-copii, care isi doreaua sa locuiasca in vecintate, sa isi scurteze relationarile, sa pastreze valorile familiale, puternice.

Locuinta cuplata a devenit ulterior un model in afara familiei, bazata pe un “planning” in care familii distincte, unite de trasaturi sau aspiratii comune, s-au intovarasit pentru dezvoltarea in comun a doua locuinte unifamiliale, cuplate printr-un calcan, pe 2 loturi gemene sau asemnatoare.

Acesta a fost un prim pas in etapele dezvoltarii locuintelor colective.

Pe langa impartirea unor costuri in investitie ( teren, constructie, retele), solutiile noastre pot aduce si alte economii, concretizare proiectului in conceptul de “pasivarea a caselor” sau tendita  minimizarii consumurilor energetice, toate inscriptibile in conceptul “dezvoltare durabila”

Casa Ingo

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand suprafata utila / spatiul de locuit intre 120m² si 130m². Reprezinta o locuinta perfecta pentru o familie.

Casa Anna

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, incadrata in clasa de lux, ideala pentru o singura familie sau chiar doua familii, avand suprafata utila intre 198m² si 210m². Numar locuri de parcare – 1 in carport.

Casa Dia

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu aria construita de 152,78 m² si aria desfasurata 248,59 m²

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail:adch@romehome.ro

Formular de Contact: click AICI

In curand

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail: adch@romehome.ro

Ne gasesti la:
Strada Muntele Gaina nr. 113A, Sectorul 1, Bucuresti 013913, Romania,
Adresa fabrica: Str. Calea Campulung nr. 48, Pitesti, Romania

Companie Inregistrata in Romania cu Nr. J40/2557/2007

...

intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate