Locuinte colective cu acoperis in terasa / cu acoperis inclinat

 

Acestea sunt componenta de bază a spaţiului rezidenţial urban, specifică epocii moderne şi contemporane, rezultat al relaţionării şi intercondiţionării unor unităţi de locuire primare şi a unor spaţii şi echipamente de folosinţă comună;

Construcţiile pentru care se solicită autorizaţiile de execuţie trebuie ca prin conformare, volumetrie şi aspect exterior să nu intre în contradicţie cu aspectul general al zonei şi să nu deprecieze valorile general acceptate ale urbanismului arhitecturii.

Proiectarea zonelor noi, trebuie să ţină seama şi de satisfacerea cât mai largă a cerinţelor sociale, în condiţii de economicitate a soluţiilor şi de folosire raţională a teritoriului

Ansamblul rezidenţial este o structură urbană de nivel superior care, pe lângă problematica primelor două niveluri enunţate, constituite ca subsisteme ale sale, incorporează şi „prelungirile locuinţei”, punând astfel în acţiune o serie de factori ce definesc în sens mai larg fenomenul locuirii.

Structura zonei de locuit cuprinde suprafeţe de teren, luate în procente astfel: clădirile de locuit – 58%; amenajările anexe (platforme gospodăreşti, parcaje, garaje, terenuri de joacă pentru copii, locuri de odihnă) – 13%; dotările social – culturale şi de deservire a zonei (creşe, grădiniţe, şcoli, biblioteci, magazine, unităţi de prestări de servicii, dispensare, policlinici, poştă, sucursale bancare) – 16%; circulaţie – 13%. 

Cu sistemele structurale metalice, pe care le promovam, putem construi locuinte colective si configura ansambluri rezidentiale cu regim de inaltime de pana la P+3 sau P+4.

Ritmul de lucru sau mai specific: durata de predare a proiectului la cheie este extrem de scurt. Pentru comunitatile colective, care se formeaza greu, este un factor decisiv.

Pe un teren extrem de fertil vom aplica si celelalte strategii: pasivarea caselor, protejarea mediului inconjurator, dezvoltarea durabila, folosirea resurselor neconventionale ( energie verde)  care nu vor face decat sa sublinieze eficienta economica a utilizarii pe termen lung a constructiei si un grad de confort maxim.

Atat in interiorul locuintei, cat si in mediul extern apropiat, prin prezenta determinanta a dotarilor si controlul deplin al spatiilor comune: locuri de relaxare sau locuri de joaca pentru copii si altele incintele private.

Tabloul se va completa cu servicii de mentenanta in si post garantie acordate de diviizia noastra de “facility services” catre Asocilatiile de Proprietari.

Casa Ingo

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand suprafata utila / spatiul de locuit intre 120m² si 130m². Reprezinta o locuinta perfecta pentru o familie.

Casa Anna

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, incadrata in clasa de lux, ideala pentru o singura familie sau chiar doua familii, avand suprafata utila intre 198m² si 210m². Numar locuri de parcare – 1 in carport.

Casa Dia

Locuinta proiectata este o constructie P+1E, avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu aria construita de 152,78 m² si aria desfasurata 248,59 m²

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail:adch@romehome.ro

Formular de Contact: click AICI

In curand

Putem vorbi acum pe:
WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME
www.facebook.com/StructuriMetaliceRomehoME/

E-mail: adch@romehome.ro

Ne gasesti la:
Strada Muntele Gaina nr. 113A, Sectorul 1, Bucuresti 013913, Romania,
Adresa fabrica: Str. Calea Campulung nr. 48, Pitesti, Romania

Companie Inregistrata in Romania cu Nr. J40/2557/2007

...

intrati pe canalul nostru de Youtube – romehoME Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate