Minutul de istorie

In versatilitatea impusa de piata, inchiderea lantului trofic s-a produs cu organizarea companiei intr-un prestator complex de servicii: Consultanta, Proiectare, Management de proiect, Constructii si Mentenanta.

 

Am fondat romehoME in 2007,

A fost un gest normal, anticipativ al nevoilor pietei de constructii din Romania. Gestul a fost firesc in contextul in care experienta acumulata in companiile in care am lucrat anterior, m-au condus la infiintarea unei firme de constructii in 2005.

Dupa o prezenta scurta si intensa in domeniul efervescent al realizarii unor proiecte specilizate in domeniul termo si hidroizolatiilor si al confectiilor metalice, mai apoi al anvelopantelor, au aparut si solicitari privind realizarea de structuri metalice sau din beton prefabricat.

Le-am tratat cu curaj si am dezvoltat proiecte complexe. De aici si pana la statutul de antreprenor general a fost un pas realizat in doar 3 ani.

Lucrurile au capatat o mare intensitate. Atunci am decis ca “executabilul”, constructorul trebuie sa fie insotit in demersul sau catre piata de un consultant care sa netezeasca relatia intre Dezvoltatori, Beneficiari, Proiectanti si Constructori.

O prelungire la fel de fireasca a fost si o noua pozitie asumata de “proiectant”.

In versatilitatea impusa de piata, inchiderea lantului trofic s-a produs cu organizarea companiei intr-un prestator complex de servicii: Consultanta, Proiectare, Management de proiect, Constructii si mentenanta.

Din 2010 ne-am asumat un pionierat in sfera productiei industriale, realizand ansamble sau subansamble structurale, metalice.

Din 2007 si pana in prezent am avut dovada anticiparii corecte a reactiei pietei la pachetul de servicii pe care le-am oferit.

Iar partenerii din piata constructiilor ne-au oferit un feedback pe masura, astfel incat abordarile au devenit mai complexe, pluridisciplinare, atat in piata din Romania cat si in alte piete externe.

Dupa 10 ani de experienta pe diferite paliere, cu o atitudine pozitiva si o deschidere pe masura la standardele, normele si provocarile europene am adaugat la valorilor dezvoltare de membrii companiei un capitol important, valorificand superior calitatea produselor si serviciilor prin integrarea conceptului de “dezvoltare durabila”

In present, grupul de companii ce se regasesc ca nucleu in portofoliul de activitati ai romehoME.
asigura o cifra de afaceri substantiala avem o echipa de coordonare de 7 membrii, specializati in proiectare, constructii, economie, mediu si tehnologii noi.

Abordam astfel proiecte in domeniul constructiilor civile, segmental social si residential, al constructiilor industrial, segmental capacitatilor de productie industrial si agricole, de depozitare, al dotarilor pentru mici intreprinzatori, fie in varianta poiectelor noi, la cheie, fie in varianta consolidarilor, extinderilor, modernizarilor, reabilitarilor, fie al echiparilor tehnologice de ultima ora de tip “SMART HOME”.

 

Istorie

Misiune

Viziune

Valori

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME