Consultanta

“Daca ceri un sfat celui priceput, ai castigat jumatate din experienta lui”

 

In consultanta, aeronautica, cercetare si anumite ramuri indutriale, exista o tendinta naturala de structurare a activitatii pe proiecte, managementul concentrându-se pe realizarea unor planuri realiste, alocarea adecvata a personalului, monitorizarea costurilor, compararea realizarilor efective cu nivelurile programate.

Serviciile de consultanta le consideram servicii de cunoastere aplicata.
Furnizam aceste servicii de consultanta in mai multe verticale ale pietei investitiilor, corelandu-le cu celelalte domenii de expertiza pe care le acoperim in domeniul proiectarii de arhitectura, construtii, instalatii, productiei industriale si management.

Pornind de la identificarea nevoilor clientului, evaluam potetialul amplasamentului, al zonei astfel incat alegerea solutiei optime sa se intrevada chiar inainte de achizitia terenului sau a imobilului.

Mecanismele evaluarilor sunt urmate de crochiuri si partiuri arhitecturale customizate astfel incat etapele de proiectare si de construire devin scurte si eficiente.

Istorie                  Misiune                  Viziune

              

 

 

dezvoltam proiecte pe structura metalica usoara, cu un consum redus de energie!

HAI sa ne intalnim sa iti povestim experienta noastra si ce putem face pentru tine!

 

 

aplicatii Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

stiti ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica ?

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si un BONUS gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME