Constructii modernizate

 

Fondul construit exista.
Dincolo de intretinerea sa pentru sanatatea structurala sau pentru confort, exista si interventii pentru modernizarea si actualizarea stucturii, a functiunilor, a dotarilor, a sistemelor de echipare, sau mici modernizari din punct de vedere estetic prin simple amenajari interioare: schimbare de mobilier, zugraveli.

Cand locuinta nu mai acopera necesarul de spatiu, cand familia s-a dezvoltat, cand exigentele pentru confort devin mai mari se poate interveni pentru marirea spatiului locuit.

Fie prin suprainaltare cu noi etaje sau mansarde, fie prin extinderea pe orizontala. Una sau alta dintre acestea, in functie de conditia cladirii existente care poate accepta aceste exntinderi sau poate necesita consolidari structurale.

Chiar consolidarea structurala sa fie o actualizare necesara daca ne referim la tipurile de activitati seismice din tara noastra, reactualizarile normativelor de proiectare si varsta fondului construit.

Operatiunile pe care le putem propune si sustine sunt:

...

 Supraetajari / Mansarde

...

Extinderi

...

Reabilitari hidro

...

Reabilitari termo

...

Consolidari

...

Remodelari arhitecturale

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME