Concept constructiv arhitectural

“Locuinta este un concept geografic, complex si stratificat. Locuinta este un spatiu/ un loc, un set de sentimente/intelesuri culturale si relatia dintre cele doua” – Blunt, 2006.

 

Timpul nostru se imparte in 2 mari parti:
Activitatile de odihna si relaxare, activitatile de acasa.
Activitatile profesionale.

Datorita modului de dezvoltare a societatii constatam ca activitatile profesionale incep sa detina ponderea procentuala.

Locul de munca este un spatiu social, locul in care interfereaza sentimentele/ intelesurile culturale intre mult mai multi membrii ai societatii, orientate catre productie, catre plus valoare.
De aceea exista preocupari de definire a imaginii pe care locul nostru de munca trebuie sa il extrapoleze catre parteneri, colaboratori, clienti.

“Clientul nostru, stapanul nostru” este cel dintai care trebuie sa perceapa mesajul definirii ”job”- ului nostru, a bunastarii pe care dorim sa o asiguram prin prestatia noastra profesionala. Spatiul nostru de lucru trebuie sa respire incredere, eficienta, flexibilitate.

Modul in care arata un service auto sau o sala de consiliu a unui cabinet de avocatura pare foarte diferit. In esenta insa acestea sunt foarte asemanatoare. Diferenta o face modul in care dorim sa adresam mesaje clientilor nostri.

Va propunem o paralela:
Locuinta in sine / relatia locuintei cu orasul
Locul de muna in sine / relatia locul de munca cu clientii

In acest joc al paralelelor gestionam rapoartele de echilibru intre estetic si functional pe de o parte si bugete pe de alta parte.
Acesta este motivul principal pentru care ati alege sa lucrati impreuna cu echipa noastra. Sa puteti defini setul de valori dintre sentimente/ intelesuri culturale si eficienta/productivitate si sa le uniti in conceptul “AFACEREA MEA” pe care suntem dispusi sa o creionam, sa o proiectam impreuna.

...

Birouri

...

Magazine

...

Copertine / parcari

...

Sere / florarii

...

Unitati service

...

Ateliere de productie

...

Spalatorii auto

...

Benzinarii

Aplicatii de referinta Romeho.ME puse in opera cu profile metalice din otel formata la rece

mai jos poti sa vezi clar ce inseamna sa construiesti si sa traiesti intr-o casa cu structura metalica

Casa Dia din Wildungsmauer, Austria

Locuinta proiectata este o constructie P+1E avand dimensiunile maxime in plan 12.30 x 13.15 m cu un spatiu de locuit de 156,54 m² si o aria desfasurata de 248,69 m².

Un loc de parcare in carport de 19,37 m², Acoperire – sistem terasa circulabila.

Casa este disponibila în variantele „la rosu” „semifinisat” si „la cheie”

Centru migranti Werdau

O solutie tehnica ce satisface rapid nevoia de spatii de cazare a migrantilor.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Mansarde in oglinda

Structura metalica usoara, Calitatea materiei prime a structurilor metalice este S350GD-Z275MA,

Imbinarile profilelor sunt realizate prin elemente preambutisate utilizand 4 suruburi autoforante de provenienta elvetiana.

Kit-urile de structura metalica sunt livrate dintr-o singura sursa si asigura incepand de la proiectare, monitorizarea calitatii uzinarii, adaptarea organelor de asamblare cat si transportul.

Casa Nearly zero – Dia Stefanesti, judetul Arges

Casa cu consum de energie aproape 0 / Nzeb (Nearly zero energy building) – Conceptul de casa in varianta de structura prefabricata metalica din profile de tabla zincata – constructie in desfasurare 2017 Arges, Romania

Hai sa construim impreuna proiectul tau pe Structura metalica

ia in calcul Avantajele Romeho.ME si BONUSUL gandit special pentru tine

#CalitateaMaterialelor, #ProtectiaPeCanturiSauMuchii, #Utilizam4SuruburiAutoforanteElvetiene #ImbinarileProfilelor, #GravuriStantate, #PretulStructuriiCeIncludeSiElementeDeAsamblare, #ReducemCantitatileDeDeseuri #ReducereaCosturilor, #ReducereaTermenelorDeExecutie, #RespectamProiectul, #KituriDeStructuriComplete, #StructuraPrefabricataMetalicaCalitativeDinProfileDeTablaZincata

Putem vorbi acum pe:

WhatsApp: (+40) 758025939, Skype: romehoME

E-mail: adch@romehome.ro

...

in canalul nostru de Youtube gasiti materiale  video ce prezinta aplicatii cu Structuri Metalice

timelaps-uri cu poze din santier, prezentari video de proiecte, articole de specialitate ale aplicatiilor realizate de noi, romeho.ME